Christinae

Christina

Christinae

Wie een blik werpt op de stijlvolle halfvrijstaande villa Christina, waant zich even in de historische sfeer van de authentieke Utrechtse stadssingelparken uit de 19e eeuw. De prachtige hoge gevel, de warme steenkleur met haar contrasterende spekbanden en de stijlvolle details maken van villa Christina de parel van ParkZuid. Als toekomstige bewoners geniet u hier dubbelop van de eerste zonnige lentedagen en de heerlijke zomeravonden. Naast openslaande deuren aan de achterzijde, heeft u namelijk ook tuindeuren aan de voorzijde van uw woning. De grote raampartijen bieden u bovendien veel lichtinval en een prachtig uitzicht over de groene lanen en het aangrenzende Máximapark. Met vijf grote slaapkamers en een ruime garage mag u deze woning riant noemen. Bovendien biedt villa Christina u letterlijk de ruimte voor verdere uitbreiding en een indeling die volledig aansluit op uw persoonlijke wensen. Villa Christina, dat is met recht stijlvol en riant wonen.

 


Beganegrond Eerste verdieping Tweede verdieping